Компанията

Компанията


Корпорацията Rinnai е със седалище в Нагоя, Япония. Основана е през 1920 г. от Hidejiro Naito и Kenkichi Hayashi и днес е един от най-големите производители в света на уреди за отопление и производство на битова гореща вода. Днес има 29 клона по целия свят. От основаването си Rinnai има за цел да предложи на своите клиенти продукти, способни да направят домашния и професионалния им живот по- добър, по- лесен и по- безопасен. Със специално внимание към качеството, технологичните иновации и любовта към околната среда и природата, ние изградихме репутацията си за изключителна надеждност. В продължение на 100 години милиони семейства и фирми по света избират нашите продукти, за да подобрят климатичния си комфорт и да оптимизират енергийните си нужди и разходи. Rinnai предлага на нашия пазар висок клас газови кондензни котли и единствените по вида си на пазара кондензни проточни бойлери. Освен това в Азия Rinnai е популярен и като изтъкнат сред производителите на кухненски уреди (котлони, фурни, печки за ориз, инструменти за промишлено хранене, ...).


Дейностите на отдела за изследвания и развитие на Rinnai се фокусират върху изучаването и създаването на удобни за потребителите и еко-устойчиви продукти.
Пример за това са напредъкът в областта на изгарянето, като например системи за ниско потребление на енергия и керамични горелки с все по-ниски емисии на NOx.
В съответствие с мисията за ненадмината надеждност, Rinnai от самото начало започва дейност в разработването на собствени сензори и електроника, които да внедри в продуктите си. Така се създават максимално безопасни продукти.

Rinnai работи, за да гарантира, че комфортният стандарт на живот е достъпен за все по-голям брой хора, разширявайки структурите си в глобален мащаб и създавайки честна и възнаграждаваща атмосфера за всички работници, които в крайна сметка са двигателят на нашия успех.

 

От 100 години ние носим благополучие...

От 100 години ние носим благополучие...

...и технологични иновации у дома в света

Запиши час за сервиз

Имате проблем с Вашия Rinnai уред? Запишете час за сервиз.

Намери магазин

Намерете най- близкия до Вас представител на Rinnai. Той ще Ви помогне с избора на правилния за Вас уред.

Удължи гаранцията си

Тук можете да удължите гаранцията на гозовия си котел или проточен бойлер безплатно. Така вместо стандартните 2, получавате 4 годишна удължена гаранция*.

Rinnai Bulgaria

гр. София, кв. Горна баня
бул. Н. Петков N 136 A

Jordan-M
  Компанията

Продукти

Сервиз

Полезна информация

Контакти