Предимствата на проточните бойлери


Въпреки че смятаме, че има безкрайно много ползи от избора на проточен бойлер Rinnai, има няколко, които се открояват и си струва да подчертаем:

  • Безкрайно снабдяване с гореща вода - никога не се притеснявайте, че отново ще свърши топлата вода.  Току-що се хвърли в пране? Няма проблем, ако имате водонагревател Rinnai Tankless, обратно към душовете!
  • Повече място в дома Ви - Замяната на този голям, тромав резервоар с проточен бойлер Rinnai, който е приблизително с размерите на куфар, ще освободи ценно място във Вашия дом. Те също така позволяват гъвкавост за инсталиране на нетрадиционни места като перални, килери и др. А освен това могат да се монтират и навън!
  • Спестете от разходи за енергия и вода - Rinnai проточните бойлери използват до 40% по-малко енергия от традиционния обемен водосъдържател. Освен това, ако използвате една от нашите опции за рециркулация, можете да имате по-бърза топла вода на вашия кран, което води до по-малко загубена вода.
  • По-дълъг живот на продукта - Rinnai е известен с качеството. Rinnai Tankless бойлери имат по-дълъг живот.
Предимства на проточните бойлери на Rinnai

Предимства на проточните бойлери на Rinnai

- Студената вода влиза във входящата тръба само когато е необходима топла вода
- Газът запалва топлообменника, който загрява водата
- Загрятата вода излиза от изхода за гореща вода, за да пътува през тръбите до мястото, където е необходимо
- Проточният ще регулира изходната мощност на пламъка, за да гарантира поддържането на зададена температура, така водата няма да е нито твърде гореща, нито твърде студена
- Продължителността на живота на проточен бойлер е два пъти по-дълга от тази на традиционния обемен бойлер *

 

Освен това...

- Големият резервоар изисква повече място за монтаж и управление.
- Водата в резервоара се нагрява и подгрява, за да поддържа желаната зададена температура, независимо от употребата или търсенето, което води до ежедневни загуби на енергия и съответно пари.
- По време на интензивна употреба водата може да бъде изчерпана, което води до забавяне в подаването на топла вода и дискомфорт в неподходящ момент.

Запиши час за сервиз

Имате проблем с Вашия Rinnai уред? Запишете час за сервиз.

Намери магазин

Намерете най- близкия до Вас представител на Rinnai. Той ще Ви помогне с избора на правилния за Вас уред.

Удължи гаранцията си

Тук можете да удължите гаранцията на гозовия си котел или проточен бойлер безплатно. Така вместо стандартните 2, получавате 4 годишна удължена гаранция*.

Rinnai Bulgaria

гр. София, кв. Горна баня
бул. Н. Петков N 136 A

Jordan-M
  Компанията

Продукти

Сервиз

Полезна информация

Контакти