One 11i


One 11i

Бойлерът на газ ONE 11 е проточен нагревател за битова гореща вода, който се монтира вътре в дома (например в котелното помещение, в банята, между кухненските шкафове). Той произвежда топла вода само при нужда (само при отваряне на кран), не губи енергия (тъй като не трябва да запазва запаси от топла вода), избягва риска от образуване на бактерията Легионела, благодарение на отсъствието на застой. Rinnai ви предлага 4-годишно удължаване на гаранцията, като регистрирате новия си бойлер на този сайт.

N.1 в ефективност и екологична устойчивост: клас на енергийна ефективност A +, гарантира бърза инсталация, благодарение на компактните си размери, има прогресивен LC код, който сигнализира за всякакви отлагания на варовик и позволява превантивна намеса. Разполага с контролен панел, към който е възможно да се свържат до 3 допълнителни контролни термостата, да се управлява температурата от всяка точка на използване, например в кухнята или банята. Бойлерът предлага и усъвършенстване на температурата в точката на използване: от  +1 ° C до + 3 ° C, в зависимост от разстоянието между бойлера и потребителя (загубата на топлина в тръбния път).

Характеристики


ЦЕНИ

One 11i
1560лв.

**Всички цени са с ДДС.

Запиши час за сервиз

Имате проблем с Вашия Rinnai уред? Запишете час за сервиз.

Намери магазин

Намерете най- близкия до Вас представител на Rinnai. Той ще Ви помогне с избора на правилния за Вас уред.

Удължи гаранцията си

Тук можете да удължите гаранцията на гозовия си котел или проточен бойлер безплатно. Така вместо стандартните 2, получавате 4 годишна удължена гаранция*.

Rinnai Bulgaria

гр. София, кв. Горна баня
бул. Н. Петков N 136 A

Jordan-M
  Компанията

Продукти

Сервиз

Полезна информация

Контакти